søndag 24. juni 2007

Helg på kennel

Diva har vært på kennel hos Myrbø Dyrepensjonat i helga. Ble henta nyvaska og glad i ettermiddag. Alltid moro å få bekreftet at vi har vært savnet. Hentet henne på direkten fra helgeturen. Hadde ikke bånd og kobbel med. Kjøpte et utstillingsbånd i butikken hos Myrbø, men det røk tvert av under Divas fysiske gjensynsglede.
Vi har vært på fotball-cup i Etne i helga - årets høydepunkt for fotballjentene - sett bort fra at det ble tap i alle 4 kampene og ingen mål scoret....
Fikk tilbakemelding fra personellet hos Myrbø at jaktinstinktet var sterkt hos Diva - løp fra ende til ende i luftegården for å sjekke ut fuglene i området.
Tydelig at det er en påkjenning å være på kennel - hun har sovet mesteparten av tiden etter hun kom hjem...
Diva hadde bursdag i dag forresten - tenk 2 år allerede...

mandag 11. juni 2007

Spennede høst i vente

Når er vi påmeldt samlinger for høsten; blir en ukes turne i Sør-Norge. Starter muligens med jakttrening på Geiteryggen 18.-19. august sammen med hundegruppa i Bergens Jæger- og Fiskerforening, deretter Jotunheimtreffet 20.-22. august på Bessheim i regi av Hedmark og Oppland Fuglehundklubb og Norsk Gordonsetter Klub og Topptreff 24.-26. august på Gordon Castle (Sunnløftstua) i Ljørdalen i Trysil i regi av Norsk Gordonsetter Klub. Vi gleder oss stort, iallefall jeg - har ikke fortalt Diva det ennå....

torsdag 7. juni 2007

Badetur

Etter fotballkamp med laget til Oda (6-1 seier over Eikelandsfjorden!) i 27 °C ble det godt med bading i Kalandsvannet i kveld.
Jeg er ikke helt trygg på at Diva ikke tar ut etter fugl i området; måker og ender, så jeg bruker en 25 m flaggline til å kontrollere henne. Hun klarte likevel å få lurt til seg en løpetur fra stranden og ut i vannet etter en and i dag, men i det våte element måtte hun heldigvis gi tapt for anda.
(Bildet er hentet fra Hovdmyra.no)

søndag 3. juni 2007

Songstaddalen

Var i utgangspunktet planen å gå på tur i regi av Gordonsetterklubben i dag, men guttungen endte opp med gnagsår av nye fjellstøvler, så det ble en heller rolig tur rundt Svartavasshalsen med mye stopp langs vann og bekker i stedet. Turen startet ved Osavatnet ovenfor Unneland, opp til Svartavatnet og opp Songstaddalen. Videre rundt på nordsida av Svartavasshalsen og ned igjen til Osavatnet.

Fint turområde, ikke de store utfordringene - Ivar satte stor pris på å prøve badevannet i varmen, og Diva ble god og trett.