mandag 15. desember 2008

Og så var det litt tilbake igjen...

Trodde at "tommel"-klørne skulle slippe å ta del i kloløsningen, men deres tur kom bare en stund etter de andres. Nå er kloen på venstre fot skikkelig vond. I går la jeg merke til at det var betennelse på gang under klokapselen. I kveld hylte Diva skikkelig til når hun var ute i en grøft og tok "runddansen" før hun skulle skite. Da vi kom hjem igjen viste det seg at hun på et vis hadde klart å rive av klokapselen. Klippet rent for pels så godt det lot seg gjøre og smurte inn med antibiotika-salve. På med kragen igjen.

Da blir det bare å vente på at klokapselen på høyre "tommel-klo" skal løsne så har vi tatt hele runden. Hun reagerer ikke når jeg klemmer på kloen, så det kan jo ta litt tid...

tirsdag 9. desember 2008

Det går rett vei....

Hadde tur i skogen på søndag - første turen der Diva fikk løpe fritt etter trekking av klokapsler startet. Gjett om det var en fornøyd hund! Hun tok ut i skogen som før - det ble en kort tur, men jeg lot henne styre tempoet selv. Ingen antydning til at hun var plaget av at klørne ikke var 100%. Hun var vel kanskje noe redusert i mangel på aktivitet de siste månedene. Hun har fått noe mere fett på kroppen i senere tid - ikke helt ulikt eieren....

I dag hadde vi en kort tur på gamle Os-banen. Et par centimeter fuktig snø hadde lagt seg. Hadde selen på Diva da den har refleks. Fant fort ut at hun var interessert i å jobbe litt, og skiftet kobbelet fra halslenke til sele. Deilig å få dra i selen igjen! Det er godt å være i gang igjen.

Går og vurderer om jeg skal prøve å få til noe jakting før jul. Får la det bero noen dager og se om fremgangen fortsetter like bra.

Ser at gordonsetterklubben skal ha samling på Gaularfjell i januar. Kommer til å vurdere denne.

fredag 5. desember 2008

Kloløsning - 3 og 5 uker etter trekking

Har laget til noen bilder som viser hvordan klørne til Diva ser ut nå. Ikke så veldig pent, men det går rette veien.


Picasa SlideshowPicasa Web AlbumsFullscreen