fredag 27. juli 2007

Hunden settes på feitekur

Hentet Diva på kennel 24.7. Hun hadde da gått tydelig ned i vekt. Veide henne i kveld til 18,5 kg. Vekten før kenneloppholdet lå på ca. 20,5 kg.
De bemerket på kennelen at hun hadde hatt en voldsom appetitt og at de hadde gitt henne mere for enn de vanligvis ville gitt til en hund på hennes størrelse. Allikevel hadde hun tatt av. De har en 2 mål stor luftegård på kennelen som hundene slippes ut i 1-2 timer to ganger for dagen. Jeg regner med at Diva har vært svært aktiv i luftegården, og at vekttapet er et resultat av økt aktivitet og forbrenning. Blir vel nesten som å være på en 2-ukers jakttur. Har hørt at noen hunder er bare skinn og ben etter en jaktuke.
Har foret henne 2-3 ganger daglig disse dagene - mot 1 gang om dagen tidligere. Gir henne litt ekstra av forskjelligt for å prøve å feite henne opp igjen. Avføringen ser fin ut - blir naturligvis en del mere som passerer gjennom henne disse dagene - håper at hun klarer å ta opp en del av næringen før det kommer ut bak.
Satser på å anskaffe høyenergifor snart og lade opp til økt aktivitet utover høsten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei!

Må nok ut med sykkel flere ganger i uken, pluss litt svømming! Start m høyenergifôr (Pro Plan Performance) så snart som mulig!