tirsdag 30. september 2008

Historien om klobetennelsen fortsetter

Syntes ikke at kloen hadde hatt den forespeilte utviklingen og tok Diva til dyreklinikken igjen i dag for kontroll. Kloen hadde væsket seg en del de siste dagene, og de virket som om deler av kloen hadde gått i oppløsning.
En annen veterinær enn den som trakk kloen så på den, og fant noe mere negl som ble fjernet. Usikkert om det var dette eller at hun hadde slått kloen opp (Diva hadde seg 2-3 timer på skogen sist tirsdag etter at altandøren ble stående åpen i et ubevoktet øyeblikk...) som hadde hindret en normal utvikling av kloen.
I går oppdaget jeg i tillegg skorper i huden under begge håndledd. Viste seg å være en slags bakteriell infeksjon eller eksem. Lignet på våteksem, ifølge dyrlegen. Diva ble satt på ny antibiotikakur, denne gang 10 dager. Pelsen på håndleddene ble barbert bort, og områdene skal vaskes med intimsåpe (lav pH-verdi) og smøres med Fucidin morgen og kveld.
Skal til Suldal i helgen, og hadde håpet på å få jakte med Diva da, men her må det nok mere tålmodighet til. Satser på en dag eller to på støkkjakt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Dette så ikke bra ut!!! Håper det ordner seg for henne!