søndag 10. august 2008

Rolig helg

Lite aktivitet på Diva i helga. Jeg var vakt i byen for idrettslaget i forbindelse med Tall Ship's Races både lørdag og søndag. Fikk heldigvis tatt en ettermiddagstur på fredagen opp til Bjørnastølen; opp mot Dyrdalsvatnet fra Bontveit. I utgangspunktet blåbær-/grilltur, men Diva fikk nå tatt seg bra ut ved å trekke i selen.

Har tenkt en del på om vi skal stille på jaktprøven i slutten av august, eller om vi skal overlate plassen til andre. Er usikker på om vi er klar for å delta, eller "gå opp til eksamen" som noen kalte det. Ba om innspill i forbindelse med prøvedeltakelse på et fuglehundforum - fikk en del respons, og det er tydelig at det er forskjellige oppfatninger i fuglehundmiljøet om jaktprøvedeltakelse. Hadde kontakt med jaktprøveledelsen og fikk tilbakemelding om at hos Vestlandske Fuglehundklubb er alle velkommen på jaktprøve. Det er i tillegg hunder klare som kan overta vår plass på kort varsel og jeg har derfor endt opp med at jeg venter med å avgjøre om vi stiller eller ikke til etter å ha fått tilbakemeldinger fra instruktørene på treningssamlingen som starter et par dager før prøven.

Fikk forresten vite at Diva hadde fått tak i og spist en rypevinge som falt ut av et skap i dag .........

1 kommentar:

Anonym sa...

Selvsagt stiller du på prøve. Vi har alle vært førstereisgutter, og så blir det en annen erfaring enn bare trening. I tillegg får du se andre hunder i arbeid, som inspirerer til videre trening!