mandag 12. januar 2009

Aller siste trekking?

Ja, tenk om det var så vel! I dag ble kapsel på høyre langfinger trukket, og høyre tommel "justert" - som veterinæren kaller det. Nå har vi vært gjennom alle klørne + 2 har vært trukket to ganger. De andre klørne ser nå tørre og noenlunde fine ut.

Diva fikk "en å sove på" i forkant av trekkingen, og har så smått begynt å pipe/klynke litt nå. Tror tommelen er rimelig vond. Da jeg kom hjem fra jobb i dag var hun yr og glad som vanlig, og i tumultene klarte hun å trakke borti støvelen min slik at tommelkloen - eller det som var igjen av den - fikk skikkelig juling. Så ut til at den skiftet retning. Fikk en rift på innsiden og blødde noe. Veterinæren reduserte lengden på den.

Bildet til venstre viser hvordan tommelkloen så ut etter at kapselen var borte. Håper nå at hun kommer seg så raskt at vi kan reiset til Gaularfjell neste helg på vintersamling med gordonsetterklubben.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei igjen

Har lest meg litt opp på de siste nyhentene i forbindelse med kloløsningen... Det høres ikke noe godt ut i det hele tatt! Får rett og slett vondt i kroppen av bildene.

Håper ikke dette er et representativt bilde på det å være førstegangs hundeeier... Da har iallefall vi vært "heldige" i forhold, selv om vi er på fornavn med dyrlegen er det ingenting i forhold til dere!

Masse lykke til videre og go bedring til den 4 beinte!

Anonym sa...

Jag lider med er och Diva! Hoppas att allt är över nu och att Diva blir återställd så gott som går! Min GS hade en klo som inte ville hela ordentligt som fick dras 2 gånger. Alla andra klorna läkte bra efter de väl dragits.

Hälsningar Erika