lørdag 3. januar 2009

Ny runde på gang?

Nå ser det ut til at samtidig som siste klo (høyre tommel) i første runde begynner å klargjøres for løsning kommer også starten på neste runde på de andre klørne. Ser noe puss rundt klofestet på høyre langfinger, og klokapselen er i ferd med å løsne fra pulpaen. Hadde håpet på en lenger periode før det var på an igjen...

Diva blødde noe fra kloen der kapsel ble trukket på nyttårsaften. Tok en tur i ettermiddag med cordurasokk på høyre framfot. Diva var absolutt ikke hemmet av vonde klør. Hun fikk dette fandenivoldske uttrykket og mesteparten av turen ble hun gående i sele. Fikk inntrykk av at hun "planla" en tur på egenhånd i dag... - fruen tok forresten nesten stand på en orrhøne på turen!!

Tar en tur med hund, hagle og startrevolver til Kvamskogen i morgen. Har lite tro på at vi finner fugl, men vil benytte sjansen nå når Diva er noenlunde til beins. Finner vi fugl så begynner vi med startrevolver. Erfaringen fra i høst tilsier at det som er av fugl der oppe bør få fly i fred. Ser det ut til å være litt fugl så prøver jeg å få felt en for Diva.

Ca. 30 cm snø - 8-10 cm nysnø i dag. Gleder oss. Blir kanskje i kaldeste laget med 10-12 minusgrader og 3-4 m/s vind?

Ingen kommentarer: