torsdag 1. januar 2009

Godt Nyttår!

Nytt år og nye muligheter.

Juleferien så langt har stort sett gått med til foring av tobeinte og litt trimming av Diva. Har hatt fine dager i Suldal med turer på mark og i skog, og med trim med snørekjøring på fjellet. Diva trekker velvillig, og ungene synes det er stas å bli dratt avgårde i god fart.

Føret på fjellet var optimalt for hund med kloløsning; passe harde preparerte løyper slik at det ikke ble noen belastning på klørne. Slapp hun noe i skog på søndagen, noe som endte med at klokapselen ble slått opp på kloen som var lengst på høyre framfot. Kapselen hadde nok vært løs før turen i skogen, da det så ut til at ny kapsel allerede var i ferd med å dannes under den løse kapselen.

Det ble ikke så lett å komme til veterinær for å se på kloen. Endte opp med å se det hele an, og i går ble det til at jeg trakk selv da det så ut som det hadde kommet puss under kapselen. Kapselen var såpass løs at det gikk veldig greit. Var en flis på siden som jeg ikke fikk trukket - planlegger en tur til veterinær i morgen for å ta den og kontrollere at alt ser OK ut. Noen bilder fra seansen under.

Ingen kommentarer: